Orvosira keszulok, ti nem estek neha ketsegbe, ha nem megy a kemia, vagy mennyire tudjatok pl. a szamolasokat?
Nos, egy 75-80% kémiát ildomos volna minimum írni. Én nem írtam egy felvételit se végig, csak élesben, és ennyi lett. De nem itt van az orvosi minimum határa, 60%-kal is felvesznek, nézd meg a tavalyi ponthatárokat...
Az egyetemi kémiát és a gimist elég nehéz összehasonlítani, de számolások majdhogynem nincsenek (legalábbis a zh-kon kívül és ott is max ilyen könnyebb érettségi szintű dologról van szó), az anyagismeretet meg a mechanizmusokat meg ugyanúgy meg kell tanulni, csak több és néha nehezebb.
A magolásról meg annyit, hogy én világéletben nem tudtam tanulni (értsd. bevágni oldalakat) de még is itt vagyok és átmegyek a vizsgákon.
kicsit pihenjél és ne aggódjál ennyit. Most ezt akarod csinálni vagy nem? El kell dönteni, a többi meg menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!