Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért változhatott meg a...

Citromfűlevél kérdése:

Miért változhatott meg a kézírásom az online oktatás alatt?

Figyelt kérdés

Amikor novemberben elkezdődött az online oktatás, akkor még sokkal kerekebb és szebb betűket írtam.

A betűim fokozatosan egyre kisebbek és csúnyábbak lettek, mintha nem is én írnám őket.

A tavalyi online oktatás során ilyet nem tapasztaltam.

2021. márc. 9. 10:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok butaságot mondani, mert ugyebár nem vagyok valódi grafológus. Nekem ez szorongásnak, félelemnek, önbizalomhiánynak tűnik. Valamint néhol látszik az érzelmi élet instabilitása. Leginkább bizonytalanságra utal az írásképed megváltozása. Magadban próbálj meg gondolkodni azon,hogy hogy érzed magad mostanában, milyen félelmeid vannak, milyen stresszfaktorok vannak az életedben, majd próbálj ezekről valakivel beszélgetni. Esetleg csak magadban tisztázni, racionalizálni ezeket a félelmeket.
2021. márc. 9. 18:41
 12/13 A kérdező kommentje:

Wow! Nagyon köszii! <3

Ebben lehet valami...

2021. márc. 9. 19:14
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy nagyon jó kérdés.

Az elektronikus eszközök miatt szerintem lassacskán el fog felejtődni a kézírás.

Az én kézírásom egyébként sokszor a kedvemtől is függ, de én is egyre kevesebbet írok kézzel.

2021. márc. 9. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!