Felvegyem a matek faktot?
Szia!
Nem szeretnélek elkeseríteni, viszont a matek fakt (emelt matek), nem készít fel sajnos a közép érettségire, mivel ott már eleve feltételezik, h Te tudod azt az anyagot, ami kell középre és ott csak arra építetek rá (legalábbis nálunk így volt).
Sokan ezért nálunk is ezt választották (azt gondolták ők is, h ezzel felkészülnek a középre és le is morzsolódtak, rájöttek, h nem ez az ő faktjuk).
Az elején nyilván van közép anyag "bemelegítésnek" ismlteltek először, ami kb max 1 feladat, h lássátok miben változik emelt szinten a dolog.
Nálunk viszont hála égnek a matek tanár indított külön érettségire felkészítő órákat délután, ahol egész jól elmagyarázza a dolgokat, buktatókat, trükköket stb. Mondjuk, mivel végzős vagyok, mi órán is ilyeneket csinálunk, így könnyű.
Saját tapasztalatról beszélek, nem tudom, máshol hogy van, én is matek faktos vagyok, plusz jártam külön tanárhoz (mondjuk emeltre készültem, majd meggondoltam magam).
Egyébként a neten rengeteg videó van, ami segít a felkészülésben, egy-egy anyagrészt magyaráznak el. A legjobban egyébként úgy tudsz felkészülni, ha kitöktöd a régebbi feleadatlapokat és begyakorlod, ált. uazok a feladatok vannak csak máshogy megfogalmazva. Ja és ha gondolod írj privátot, akár én is segíthetek, ha gondolod. ;)
19/F
ui.: Bocsi, hogy ilyen hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!