Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Első vezetés órán mire számítsak?

Első vezetés órán mire számítsak?

Figyelt kérdés

Holnap lesz az első vezetés órám, dupla óra lesz. Nagyjából másfél hónapja tettem sikeres kresz vizsgát, viszont picit kezdek izgulni a holnap miatt, ugyanis ez idő alatt sajnos úgy érzem felejtettem a kresz tananyagból. Táblák, jobbkéz szabály és hasonlók úgy érzem megmaradtak, viszont elindulás, váltás, Y és a többi fordulás kikopott, nem tudom hogy esetleg ma még át kéne őket néznem (valamennyit biztosan fogok, de nyilván rengeteg anyag van) hogy ne legyek totál hülye vagy ez ciki lenne ha nem tudnám az elméletet csípőből így az első órán?

Vagy ha át kéne néznem még ma valamit, akkor miket javasolnátok, amit feltétlen szükséges tudnom a legelső órán?

2021. márc. 5. 09:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, lapos sarkú (ha nő vagy), zárt cipő, ne legyen túl vastag talpa. Kabátot le fogja vetetni valószínűleg. Meg maszk is legyen, van aki kéri, van aki nem.
2021. márc. 5. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!