Csak én vagyok ilyen régimódi? Vagy más is van itt még?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ma ma már a 10 éveseknek is facebookja van, ott csetelnek, jóformán ott élnek. A személyes találkozások számát is csökkenti ez. Mi még kézzel másoltuk le egymásnak az órai munkát, ha valamelyikőnk hiányzott és elmentünk egymáshoz a háziért. Mostanában meg készítenek róla egy képet és elküldik. Más is van itt, aki még a leckeírogatós korszakot is tapasztalta?2021. márc. 2. 22:05
2/9 anonim válasza:
kinek van még facebookja? lol
max az öregeknek
nagyon régimódi vagy ha neked az az új találmány
3/9 A kérdező kommentje:
Te meg súlyos szövegértési problémákkal küzdesz.
A kérdés arra irányult, hogy ki az, aki még szintén kézzel írta le a másiknak a házi feladatot korábban, nem pedig egy képet lőtt róla
2021. márc. 2. 22:17
4/9 anonim válasza:
A világ változott, ez van. Azon lehet vitatkozni hogy mennyire jó vagy rossz az, hogy sokkal kevesebbet találkoznak már a mai gyerekek iskolán kívül mint régen, viszont a házi feladatok meg az órai munkák továbbítására szerintem egyértelműen jobb módszer az, ha online küldik el egymásnak. Nem kell feleslegesen utazni, nem kell otthagyni a füzeteket a másiknál vagy adott esetben órákat várni mire bemásolja az anyagot, arról nem is beszélve, hogy nem kell egy beteg osztálytárssal feleslegesen érintkezni. Szóval igen, azt mondanám hogy régimódi vagy, de ez nem feltétlenül baj, neked még más volt a gyerekkorod.
5/9 anonim válasza:
40+ vagyok, nekem még leckeírogatós volt, elvittük egymáshoz a hf-t. Akkor az volt a természetes. Most meg számomra az a természetes, hogy a gyerekeimnél már nem így van. Gyors és hatékony, hogy online kommunkikálnak. Tudnak együtt tanulni, nagyon jól együttműködnek. Nem csak a lecke képét küldik. Írásban és szóban is tartják a kapcsolatot. A felületet nem ismerem, hogy főleg mit használnak, de én például messengeren kommunikálok a csoporttársaimmal (levelező másoddiplomás képzés), az ország minden pontjáról vagyunk. És az is természetes, hogy a online felületen vannak órák, és ott kapjuk az órai és házi feladatokat.
6/9 anonim válasza:
Ora elotti leckemasolas, szep emlekek:)
8/9 anonim válasza:
Én még csak 17 vagyok, de alsósként még mi is ezzel a módszerrel juttattuk át a hiányzóknak a házit.
9/9 anonim válasza:
Én is fiatal vagyok, 20-as éveim elején járok, de még nekem is ez volt a megszokott, hogy átmentünk egymáshoz a háziért, főleg általánosban, középiskolában már azért bőven használtuk a Facebookot. Akkor azért vittük el egymáshoz a házit, mert igazából nem volt rá más mód. Emlékszem, alsóban az egyik osztálytársam hetekig nem jött iskolába, mert eltört a lába, és mi laktunk hozzá a legközelebb (konkréten a mienk mögött volt az ő lépcsőháza), ezért hetente többször ők jártak fel hozzánk a háziért. Ami lássuk be, hosszútávon elég macerás volt, biztos neki is sokkal egyszerűbb lett volna valakit megkérni Messengeren, hogy küldje át. Lehet, hogy nem minden jó a mai modern technológiákban, de van praktikus oldala is, és ez szerintem például oda tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!