Az informatika emelt szibntű érettségihez milyen programozási nyelveket és fejlsztői felületeket lehet használni?
Figyelt kérdés
Szeretnék segíteni egy ismerősömnek a felkésuülésben. Azt meg is találtam, hogy valószínűleg a code::blocks legfrissebb veriója már használható. Főleg arra lennék kíváncsi, milyen programozási nyelveket lehet használni. Én c++-ra gondoltam, de ugye ennek is vannak verziói, nem tudom, hogy erre vonatkozóan is van-e szabály, mivel ha van, nyilván inkább egy olyan verziót mutatnék neki, amelyet akár az éretsségin is használhat.
Esetleg találhatok a programozási nyelvekről is részletesebb listát?
#programozás #érettségi #programozási nyelv #informatikai érettségi #érettségin használható programok
2021. febr. 28. 20:45
1/2 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor nagyjából azt használ amit szeretne. Kapni fog majd egy papírt (így online oktatás alatt nem tudom hogyan) és ott kell kiválasztani/felírni, hogy mi legyen fent a gépen.
2/2 anonim válasza:
Az Oktatási Hivatal a hivatalos oldalukon mindig közzéteszi a következő vizsga szoftverlistáját, amikkel lehet majd a vizsgán dolgozni (programozásnál pl. természetesen a fejlesztőkörnyezetet ki lehet előre választani).
Itt a következő: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!