Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz megtanulni a...

Mennyire nehéz megtanulni a phyton programozást emelt informatika érettségire 3 hónap alatt ?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi szinten tudni nem lehetetlen, ha minden nap foglalkozol vele legalább egy keveset. Nem olyan sok az, amit kérnek. Még én is most gyakorlok az érettségire, és nem érzem azt, hogy ne sikerülne. Ha nem is max pontosra, de a pontok nagyrészét el tudnám érni, pedig csak 2 hónapja kezdtem el.
2021. jan. 18. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Feladattól függ. Én másfél éve kezdtem (heti 2 óra), ha könnyebb az érettségi feladat, hibátlan. De volt nehéz is, ott 0 pont a 45-ből. Úgyhogy sok gyakorlás kell.
2021. márc. 24. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!