Végzősök! Ti ezekre a kérdésekre t*djátok a választ?
Azért kérdezem mert a cikk úgy állítja be, hogy ezt minden érettségiző tudja minden feltétel nélkül. Hát én nekem csak 5 pontot sikerült ezzel ellentétben összeszednem pedig én is idén végzek :(
6/10
5 éve érettségiztem, de csomót tippeltem és több lehetőség közül kell választani... ha magamtól kellett volna beírnom lett volna az 1-2 is :D
Szerintem amúgy ez hülyeség. Ahogy visszaemlékszem a töri érettségire kb. egyedül az esszéknél kellett használnod a töri tudásod, a többi feladat mind inkább forrás elemzés volt. Nemhogy évszámokat kellene tudni fejből... Valamint az atlaszban tényleg rengeteg információ benne van. A szóbelire pedig “csak” meg kell tanulni a tételeket.
4/10
Úgy hogy ötös érettségim lett. Szerintem semmi értelme évszámokat magolni. Bármikor ki lehet guglizni, akkor minek megjegyezni?
De mi ez az illik tudni dolog? És ha nem tudom, akkor mi van? Illetlen lettem?
Én őszintén bevallom a 0/10-et és nem fogok tippelgetni 4-5 pontokért.
"De mi ez az illik tudni dolog? "
Sznobság aminek egyébként semmi értelme.
4/10 én is idén érettségizem xd
ezért félek az esszéktől :/ a másik fele csak tippelgetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!