Okj-s grafikus vizsgán, hogyan történik a portfólió megvédése? Minden képről el kell mondanom, hogyan szerkesztettem meg? Milyen kérdésekre számíthatok?
Vizsgaanyag van amit ott csinálsz meg.
Kamu portfólióval meg munkakeresésnél lehet megszívni, meg ha lopott és rákereshető akkor jogilag is.
Végzettséget sok helyen amúgy nem nézik.
Nekem kiadványban merült fel, de csak én paráztam rajta, hogy akinek átadtam, de lemondtam és mégis kiadná velem, mivel tudom bizonyítani, hogy az enyém, de elég egyedi a stílusom, már fel se merül nekem ez.
Nálunk azt osztályozták amit a záróvizsgán csináltunk.
nem vagyok grafikus, de szerintem inkább a miértre kérdeznek rá, mintsem a hogyanra. a grafika jelentős részben az ötletről, elgondolásról, szimbolikáról szól. miért olyan színeket, formákat, megoldásokat választottál, mi volt a gondolatmeneted, mit akartál elérni a kiválasztott technikával.
de gondolom vannak tanáraid, akik felkészítenek arra a vizsgára, talán érdemes lenne őket megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!