Hogyan tudnám könnyebben rávenni magam az érettségire készülésre?
Figyelt kérdés
Már november óta online egyre nehezebb nekiállni, pedig még irdatlan sok tétel vár kidolgozásra és feladatlap megírásra.
Általában a kötelező jellegű házikat határidőig megoldom, de ezen felül nagyon nehezen szánom rá magam, hogy nekiálljak készülni, pedig 2 emeltem is lesz.
2021. febr. 23. 19:38
1/6 anonim válasza:
Szerezd meg mástól a kidolgozott tételeket. Egy jó tanulótól. Akkor már csak meg kell tanulni. Egyetemen is így megy, a legszorgalmasabb tételeit tanulja majdnem mindenki.
2/6 A kérdező kommentje:
Ott kezdődnek a problémák, hogy én vagyok a kitűnő tanuló, 5 tantárgyi dicsérettel...
2021. febr. 23. 19:51
3/6 anonim válasza:
Akkor úgysem tudsz megbukni. Ha nem készülsz semmit, a közepes akkor is meglesz.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem megy a tétel kidolgozása, akkor csak a könyvekben, füzetekben címkézd fel az oldalakat a tételeknek megfelelően.
Kinyitod, elolvasgatod többször, aztán csak megjegyzed.
5/6 anonim válasza:
A tanárok nem segítenek? Nekünk vázlatpontokban elmondták, hogy melyik tételbe mi kell vagy legalább annyit, hogy honnan kezdjük és meddig dolgozzuk fel az adott anyagot. Kidolgoztuk és utána a tanárral megbeszéltük.
6/6 anonim válasza:
utolsó, nekünk nem segítenek semmit sem... a tananyaggal is le vagyunk maradva. egyedül matekból kaptunk kidolgozott tételeket (emelt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!