Ezt megteheti a tanárom?
60 pontot lehetett elérni a dogában és 51 ponttól adott 5-öst. Az egyik osztálytársamnak (legyen most csak Kinga) és nekem is 50 pontunk lett. Neki megadta a jobb jegyet, de nekem 4-es lett és ezen múlt a félévim. Döntését azzal indokolta, hogy, idézem "Neki kisebb hibái voltak és rajtad látszik, hogy nem érted ezt az egészet". Annyi volt a különbség, hogy míg Kingának az egyik feladata hibátlan addig az enyémben van 1 hiba. De a többi kb ugyanaz.
Nos annyi lenne kérdésem, hogy ilyet tehet? Mert én azóta is ki vagyok akadva, főleg, hogy ez a jegy már számítana, ha másik gimibe szeretnék menni
(Pesti gimiben történt)
#2 és #4 Tudom, hogy az rajtam nem segít és Kingának sem akarok rosszat, hisz alapvetően jóban vagyunk
#3 nagyon pikkel az osztályunkra valamiért. Nem hiszem, hogy csinálna bármit is az ügy érdekében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!