Lenne értelme újra fekifutni az emelt érettséginek?
Még 2018-ban felvételiztem a pécsi orvosira, ahova fel is vettek, azonban sajnos a mostani vizsgaidőszak alatt súlyosan lebetegedtem (nem covid), amiből a lábadozás sajnos meggátolt abban, hogy eredményesen vizsgázzak. Mivel a tavaszi félévemben az előző év végén nem sikerült tárgyakat pótoltam, a 2 félév alatti 36 kredit nem sikerült, tehát mindenképp újra kell jelentkeznem ha nem akarom fizetősön folytatni.
A dilemmám ezzel kapcsolatban az, hogy anno 419 ponttal vettek fel, eléggé súrolta a ponthatárt. Ennél csak 2 évben lett magasabb a ponthatár (2016-ban 420 és 2019-ben 422), azonban ott van bennem a félelem, hogy mivan ha most megint megugrik (a tavalyival ellentétben elég sanszos, hogy idén lesz újra szóbeli), és emiatt lecsúszok róla.
Ti mit gondoltok erről? Nekifussak még egyszer egy emelt biosznak (anno az írásbelim 91%, de a szóbelim nem ment a legjobban, 82-re rontottam), vagy felesleges?
Én a helyedben nem ugyanabból érettségiznék. Inkább nyelvvizsga ha még nincsen.
Mert szerintem arra nincsen garancia, hogy javitasz vagy sem.
"Soha ne add fel"
Szerintem fuss neki ,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!