Sajnos kénytelen vagyok dékáni méltányosságot igénybe venni, mivel egy tantárgyat nem sikerült harmadik felvételre sem elvégeznem. Abban tudnátok segíteni, hogy egy ilyen kérvényt hogyan érdemes megírni?
Figyelt kérdés
Formailag értem, megszólítás, bevált mondatformulák, elköszönés, stb. Nagyon köszönöm a segítséget.2021. febr. 3. 14:46
11/13 anonim válasza:
bocsi, szoval altalaban a meltanyossagit megadjak mindenkinek. Nekem is volt par, sot otodik targyfelveteles dekani kerelem is majdnem, aztan sikerult vegul negyedszerre.
12/13 anonim válasza:
drukkolok es sok sikert a vizsgahoz, sikerulni fog(hajra ezerrel magantanar, es tanulas, koncentralj arra, hogy sikerulni fog, engedd el a felelmet)
13/13 anonim válasza:
Vannak minden egyetemen buktatós, rostálós tárgyak, ahol az a cél, hogy szűrjék a népet. Én annó a 2000-es évek elején jártam angol szakra egy nyugati határ melletti megyeszékhely egyetemére, volt olyan, hogy 160 emberből csináltak 40-et az első félév végére, a 40-ből meg 15-öt a képzés végére. Tehát nem feltétlen jelenti a bukás azt, hogy valaki hülye... egy volt egyetemista, mára 3 diplomás ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!