Hogy lehet online órán kamera használatot megúszni?
Figyelt kérdés
Milyen módszerrel tudok az online órámon (meet platformon) valamilyen megoldással “nem részt venni” az órán. Arra gondolok pl, hogy belépek, és a kamera a laptopról nem engem mutat élőben, hanem egy előre felvett videót rólam. Tudtok más alternatívát, megoldást? Fontos lenne.!2021. febr. 2. 21:51
1/10 anonim válasza:
Ember ha már nem kell bejárni ne fájjon végig ülni azt a 45 percet...
2/10 anonim válasza:
Esetleg az alfeledet mutatni a tanárnak, ha már ilyen szégyenlős vagy?
3/10 anonim válasza:
És ha a tanár felszólít? Semmi értelme ennek, ülj csak be szépen az órára.
4/10 anonim válasza:
Igaza van az 1.nek. Örülj, hogy úgy tanulsz hogy ki sem kell mozdulnod a házból.
6/10 A kérdező kommentje:
7:40-től délután sokáig folyamatosan..
Úgy, hogy mellette a háztartás van a nyakamban.
Az hagyján, hogy lenne jobb dolgom, de azért kaptam szaktanárit, mert az órán ittam egy korty vizet...
Embertelenül követelnek...
2021. febr. 2. 23:37
7/10 anonim válasza:
Hát mondd azt hogy nincs kamerád vagy elromlott. Nagyon mást nem tudsz tenni...
8/10 anonim válasza:
"a háztartás van a nyakamban" Ez jó!
Nekem egy 2 éves gyerek van a nyakamban közben. Szó szerint!
9/10 anonim válasza:
Nekem meg egy 2,5 éves és egy 5 éves. Meg hamarosan a munkám is. :D De ezt én akartam így nem panaszkodom csak a tényeket közöltem. Mondjuk online szóbelizni nem tudtam volna ha a férjem nem vigyázott volna a kicsire mert szó szerint nekem is a nyakamban lett volna és semmit se értett volna senki kb. :D
10/10 anonim válasza:
Vettem egy notebookot, csodák csodajára kamera nélkül, nem is figyeltem erre a dologra. Mivel kivolt nezve előre es a lenyeg, hogy dedikalt videokartyaja legyen es intel procija. Nagyon jo aron hozzajutottam. Amikor megkaptam akkor nezem nincs kamera, nagyon megörültem. Igy vizsgazok, mondom a tanarnak, hogy sajnsos kamera nelkul vagyok. Elfogadja nem tud mit tenni meg ugye en sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!