Gyakorlat délután 2-től este 6ig? Ilyen lehetséges?
Sziasztok! Az iskolámban online oktatás mellett mostantól be kell járnunk gyakorlatra is. Pénteken délután 2 órára, és 6ig tartana kb,ugye 4 óra. Ilyet lehet egyáltalán csinálni? Mert alapjáraton max 14:30-ig vagyunk suliban, és 5-6 óra szerintem már nem mondható iskolai időnek. Ezzel tudunk valamit kezdeni, vagy beletörődjünk és buszozzunk némely osztálytársam esetében több órát csak ezért a 4 óra gyakorlatért?
Főleg hogy sokan 8 előtt haz sem érnénk így a busz menetrend miatt.
Bocsi ha rosszul fogalmaztam valamit, de nagyon felidegesített most ez a hirtelen jött hír. Előre is köszi a válaszokat!
Csak pénteken?
Nekem egy hét suli, egy hét gyakszi volt még jó pár évvel ezelőtt, mikor jártam. Du 5-ig tartottak és 7-8 órás volt minden nap.
Szakgimnáziumba járok, és eddig az évben mióta online van nincs gyakorlat úgy hogy be kell mennünk. És mostantól A hét pénteken lennének online is óráink délelőtt, és délután 2-6-ig meg bekéne mennünk gyakszira.
Eddig suliban gyakszink délelőtt voltak, akkor is csak 4 órásak. Egyik héten 2, másikon 1 azt hiszem. Szóval sosem volt hogy fél3-nál tovább kelljen bent lennünk,ezért nem értem. És ez nem külső gyakorlati hely, hanem iskolai tanműhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!