Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így lehetek magántanuló ?

Így lehetek magántanuló ?

Figyelt kérdés

Érdekelne hogy lehetek -e magántanuló rossz átlaggal?!

Nagyon nem érzem magam jól az osztályomban , és sajnos nem nagyon tudok tanulni miattuk.

Szeretnék már rendesen tanulni .

Mindig gyomoridegem van.

Fáradt vagyok, és ideges.

Nem megy a koncentrálás.

Így arra jutottam hogy magántanuló szeretnék lenni , így nyugodtabb lennék , és kiegyensúlyozott lenne az életem.

Ugyanakkor félek is tőle , mert még nem volt ilyenre példa.

Érdekel hogy milyen magántanulónak lenni.

Nehéz vagy könnyű ?

Megérné ?

Hogyan zajlik pontosan ?

A válaszokat előre is köszönöm 😊

2021. jan. 27. 21:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom mi lesz.

2021. jan. 29. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Esetleg iskola vagy osztályv áltás, ha tényleg nem bírod.

Magántanulónak nem éri meg lenni szerintem. Voltam egy ideig, de nekem egyáltalán nem jött be.

Egyébként pedig nem azon múlik majd az hogy tudsz-e tanulni, hogy ki mennyire hangos az osztályban. Otthon úgyis át kell nézni az anyagot, ott pedig gyanítom, hogy nincs senki, aki zavarna, legalábbis az osztálytársaid biztosan nem.

Foglalkozz saját magaddal és ne azzal, hogy ki milyen. Engem is zavart általánosan egy darabig de aztán megtanultam, hogy ne érdekeljen ez és ne idegeskedjek rajta.

Lehet előrébb ülni nyugodtan, onnan jobban hallod a tanárt és én egyébként is úgy gondolom, hogy nem a tanár magyarázata az egyetlen, amitől megtanulsz valamit, hanem ahogy fentebb is írtam, otthon át kell nézni legalább még egyszer.

Ja és ne vedd ennyire komolyan. Azért néha lehet szórakozni meg beszélni midnenkinek. Nyilván nem minden órán, de a sulis évekbe ezek is beletartoznak.

2021. jan. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!