Nem sikerült a kresz-vizsga?
Ma másodjára is megbuktam a kresz vizsgán... Elsőre 60, ma pedig 63 ponttal. Van olyan aki csak harmadik alkalomra ment át a vizsgán, vagy csak én vagyok ekkora szerencsétlen?
Az oktatómnak nem tudom mit írjak, félek hogy le fog nézni vagy lecsesz vagy ilyesmi:( Nem értem mennyit kéne erre készüljek, mivel a kresz könyvemmel kelek-fekszek. Érdemes lenne az etitán hozzáférésemet meghosszabbítani?
Szerintem hosszabbítsd meg. Könyv helyett érdemesebb lenne többnyire az etitánon gyakorolnod, mivel ugyanazok a kérdések jönnek szembe.
Én úgy készültem, hogy minden kérdést, amit elrontottam, összegyűjtöttem (pl. lefotóztam) és csak azokra még jobban ráfeküdtem.
Illetve nekem az is segített, hogy azokat a kérdéseket amik könnyen összekeverhetők (pl. szállításnál mi merre mennyire lóghat túl) egy helyre kiírtam, és egybe tanultam meg.
Kitartást, meglesz neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!