Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi ez a balhé az érettség...

Most mi ez a balhé az érettségi körül?

Figyelt kérdés
Tavaly is távoktatás volt, mégis megcsinálták az érettségit. Most meg sírnak, hogy "jaj há megbukok me nem tok az onlájn miatt leéreccségizny" Nem értem ezt e dilemmát.
2021. jan. 26. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
17%
Sima nyafi hogy jajj de nehéz.
2021. jan. 26. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Olyan emberek írják, hogy könnyű online tanulni, felkészülni az érettségire, akik meg se tapasztalták az online oktatást, esetleg a home officcet. Mivel ha tudnátok milyen home officeba lenni együttéreznétek azokkal, akik most online tanulnak, érettségi előtt állnak. Négy fal között nulla emberi kapcsolattal, nulla mozgással (mert télen 0 fokban nem lehet kimenni sportolni) nem lehet olyan hatékonyan felkészülni, ahogy eddig.

Más országokban meg tudják oldani az érettségi eltörlését. Ithhon miért nem?

Remélem melettetek is majd annyian fognak kiállni ha valami miatt "sírtok" mint most mi értünk.

2021. jan. 27. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Én online oktatás alatt érettségiztem kedves utolsó és azóta megcsináltam egy online félévet az egyetemen.
2021. jan. 27. 23:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13-as. Az érettségi előtt masfél, két hónapot töltöttetek el online oktatásba. Nekünk ez a hatodik. Háromszor annyi. Az egyetemi félévet meg lehet csinálni kettesre, hármasra. De ha az ember tovább akar tanulni kettes hármas érettségi nem elég. Mert nem aza kérdés le fogunk e érettségizni, hanem az hogyan? Mert ilyen szintű online oktatással nem lehet olyan sikeres érettségit tenni, amilyet szeretnénk. Vagy legalábbis hatalmas áldozatok árán, sokkal nagyobb erőkifejtéssel mint az utóbbi években BÁRMIKOR.
2021. jan. 28. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!