Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elhagytam a közöségi szolgálat...

Elhagytam a közöségi szolgálatos füzetemet?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogyha veszek egy új füzetet akkor kezdhetem előről, viszont ha megkérném a tanárt, hogy írja vissza nekem?

Az szabályos?

Megteheti?

2021. jan. 26. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Kitudja.. XD

Így jártál. Nekem már kész :))

2021. jan. 26. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
E-naplóba nem vezették? Nincs lefotózva?
2021. jan. 26. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ujra kell sajnos kezdeni
2021. jan. 26. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
nincs sajnos fotóm, de a tanárok tudják hogy ott voltam
2021. jan. 26. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
A szó elszáll az írás megmarad. Mi van, ha én meg azt mondom, hogy nem voltál ott?
2021. jan. 26. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjél vissza oda, ahol csináltad a munkákat, és kérjed meg őket, hogy írják be ismét.
2021. jan. 26. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Szia ! Sajnálom hogy ez megesett veled ! Legyen tanulság , hogy máskor jobban vigyázol az okirataidra! Semmiképpen ne kezdd újra , először menj vissza oda , ahol elvégezted , akik aláírták neked a papírt , jelezd nekik hogy mi történt , és hogy írják újra ! Ha a tanárod tudja akkor már van bizonyíték ! Lehet hogy ő is tud neked segíteni ! Ügyesen! És majd írd meg , hogy sikeres lett e!
2021. febr. 1. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

Kioktatással senki nem segít.

Jelezd a tanárodnak, hiszen neki nyilván kell tartania, hogy mit végeztél.

Keresd fel a helyszíneket, ott is nyilvántartást kell végezniük.

Ugyanúgy gondolniuk kell bármiféle váratlan helyzetre, mint a személyi igazolvány, index, stb. elvesztése esetére.

Tanulság ebből, hogy minden dokumentumot scannelni kell, meg kell őrizni, másolatot készíteni.

2021. febr. 19. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Már azóta meglett
2021. febr. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!