Nincs meg az 50 óra közösségi szolgálatom, mi történik ilyenkor?
Egyetértek, viszont én sem tudom melyiket nem teheted/kaphatod XD tudom, hogy azzal riogattak, hogy nem kapunk érettségit nélküle. Szerintem előfeltétele. Amúgy a sulidnak kell lennie egy listának, hogy milyen szervezetekkel van szerződése, ahova mehetsz közösségizni, de pl. a Szabó Ervin Könyvtárak remek erre a célra (én ott csináltam, meg az Olajfaág Idősek Otthonába, de sztem oda most nem lehet). Még simán meg lehet az 50-ed.
Amúúgy, egyik osztársamnak nem volt meg és arra kérték a tanárok, hogy segítsen suli szervezésekben, prezentációkban, szónoklásba és megkapta a kiegészítő órákat!
Mi az, hogy érettségi feltétele?
Estiseknek sem kell ilyet teljesíteni.
Kijárom a 12-őt,kijelentkezek suliból aztán utána sulin kívül jelentkezem az őszi érettségire.
Ki is van játszva a rendszer. Baromság az egész. Ráadásul sok iskolában nem kérnek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!