Megbuktam az anatomia vizsgan van ertelme igy folytatnom?
Figyelt kérdés
Sajnos nem gondolkoztam es az utolso vizsgaidopontra jelentkeztem anatomiabol es nem sikerult. Ezzel sikerult annyira elrontanom mindent,hogy nem vehetem fel a kovetkezo felevben sem az anatomiat sem az elettant ,ezzel eleg sokat csuszok. Ha mar most elrontottam van ertelme igy folytatni? Feltudok meg zarkozni?2021. jan. 25. 19:38
1/6 anonim válasza:
14 félév támogatott van, tehát ha jól csinálod benne tudsz maradni.
2/6 anonim válasza:
De tudsz pótvizsgázni is, nem? Ha egyszer megbuksz még kétszer vizsgázhatsz, meg van vmi dékáni kérelem is.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos mar nem tudok nincs tobb vizsgaidopont iden ez a legnagyobb baj,es van meg egy targyam amit nem tudtam teljesiteni mert ev elejen nem tudtam korona miatt bemenni gyakorlatra, amire szinten epul egy targy
2021. jan. 25. 20:35
4/6 anonim válasza:
Nekem se sikerült az anat. (Elsőéves ODA-s hallgató vagyok)
Ne vegye el a kedved! Sokan szívnak az anattal. Legközelebb jobb lesz és jobban figyelsz, hogy ne utolsó vizsgaidőpontra jelentkezz :)
Milyen szakon tanulsz ?
5/6 anonim válasza:
Nálatok az uv hétnek is vége van?
6/6 anonim válasza:
Szia, ne keseredj el. A legtöbb hallgató csúszik. Majd pótolni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!