Milyen rendszere van az érettséginek?
Figyelt kérdés
Hány tantárgyból kötelező érettségizni? Azokon felül lehet még választani, és ha igen mennyit? Emelt érettségit hány tantárgyból lehet tenni, illetve mennyiből érdemes? (Bár tudom ez továbbtanulás-függő, de van valami ideális szám rá?) Olvastam már róla, de mindig belezavarodok...2021. jan. 24. 20:13
11/13 anonim válasza:
400+ pontokat nem nagyon lehet máshogy.
12/13 anonim válasza:
Annak sem árt a 2 emelt, aki olyan magas pontszámú helyre megy, hogy másként esélytelen. Persze ebben az esetben az is egy lehetőség, hogy 1 emelt és 1 C1-es nyelvvizsga (az emelttől különböző nyelvből persze)
13/13 anonim válasza:
de, nyelvvizsgával. nekem jelenleg 390 pontom van (ha úgy sikerülnek az érettségik), úgy hogy nincs nyelvvizsgám, és 1 emeltem lesz. Nyilván vannak szakok 450+ ponthatárral, de a legtöbb szak megmarad 400 környékén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!