Szakirányú továbbképzésnek van értelme?
Arra gondoltam, hogy az alapszakom után nem mesterképzésre megyek, mert igazából önmagában nem rossz az a szak, amire járok, hanem valami komolyabb budapesti egyetemen elvégzek egy olyan szakirányú továbbképzést, amire be tudok jutni ezután. Igazából kicsit van benne egy olyan szándék, hogy szeretnék valami papírt arról, hogy nem "csak" egy vidéki egyetemre jártam, habár az is színvonalasnak számít, de azért egy bármilyen jellegű Corvinus, ELTE, vagy mondjuk egy Pázmány oklevél olyan jól mutatna még a BA diploma mellé. A másik meg, hogy nem akarok még 2 évet tanulni egyelőre ezután, egy sima egy éves továbbképzés megtenné, aztán majd meglátom.
Egyébként ez a továbbképzés is rendes oklevelet ad? Ez valamilyen szinten ilyen BA/BSc diploma szerűségnek számít, vagy csak egy sima A4-es papírt kapnék es annyi? Igazából annyira nem bánom, a feeling önmagában tetszene, vállon veregethetném magam, hogy jártam az említett nagy egyetenek valamelyikére is vidékiként.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!