Így nem érdemes pszichológia szakot végeznem?
Pszichológia szakra akkor menj, ha meglesz hozzá az az anyagi háttér is, ami az önismereti / saját élmény terápiákat is fedezi. Azokra mindenképp szükséged lesz, megkerülhetetlen a pszichológusi pályához. Ja, és az akkor is fizetős, ha maga a képzésed államilag támogatott.
Egyébként a DE pszichológia szakja tényleg jó. Ha megvan hozzá a megfelelő háttér, akkor vágj bele!
Azok, akik annyira lepontozták a válaszomat, meg is indokolnák normálisan, vagy csak egyéb vágyaikat/kisebbségi komplexusukat élték ki a lepontozásban?
Amit leírtam, tapasztalatból írtam. Sokan óriási tévhitben vannak a képzéssel és járulékos költségeivel kapcsolatban.
Pedig nagyon jól írja az előző válaszoló, baromi drága elvégezni, én az alapképzés eleje óta gyűjtők pénzt külön számlára ( diákmunka). Ráadásul a DE-n a levelezos alapképzés is fizetős.
Egyébként én hármas voltam matekbol gimiben, most elég jól megy, nincs vele sok gondom. A statisztika kemény de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!