Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha újra érettségizek hogy...

Ha újra érettségizek hogy töltsem fel a dolgokat felvin ?

Figyelt kérdés
Ugye felkell tölteni mind az öt érettségit, és én az egyikből újraérettségizek, akkor most csak négyet töltsek fel, és majd május után az ötödiket amiből újraérettségizek, vagy most fel kell töltenem a régebbi eredményem is? és majd májusba az újat is ?

2021. jan. 21. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolai eredményedet (bizidet) kell feltölteni, mert az elején meg kell jelölnöd, hogy már érettségit tettél, illetve hogy érettségizned kell majd emeltből. Itt az én példám:

Érettségi bizonyítvány kibocsátásának (várható) éve 2019

2021-ben is érettségi vizsgát tesz pipa

Felsőfokú tanulmányokat folytat(ott) vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezik pipa

Ezután kérni fogja a Vizsgaszándékok-nál, hogy jelöld be azt, amiből idén újra akarsz.

Ezután meg a középiskolai bizonyítványodat kell csatolni. 11-12. osztályt, vagy akár 9.-től.

2021. jan. 21. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
És miután megkaptad az eredményt, kell majd a Tanúsítvány menüpontba beírnod a szerzett érettségid eredményét. Mert minden vizsga, amit a legelső érettségid után szerzel, az tanúsítványnak minősül.
2021. jan. 21. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
*Ja bocsánat, nem emeltezel, de mindegy, mert akkor csak nem pipálod ki az "emelt" rubrikát, csak beírod a tárgyat, hogy miből vizsgázol majd.
2021. jan. 21. 12:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a vizsgaszándéknál bejelölöm a történelemet ( abból akarok újra ) és feltöltsem a régi eredményét ? vagy csak hagyjam bent a maradék 4 et ?
2021. jan. 21. 12:29
 5/12 A kérdező kommentje:
De emeltet szándékozok tenni .
2021. jan. 21. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#4 igen, viszont a régi eredményeidet nem engedi feltölteni, de ez le van írva részletesen a felvi-n, amikor ezeket megpróbálod. Nem tudom miért nem lehet beírni, gondolom már benne van a rendszerbe. Így csak a gimnazista éved 11. és 12. osztályodra kíváncsi és csak azok eredményét tudod beírni.

#5 akkor kipipálod az ez "emelt" rubrikát majd.

2021. jan. 21. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Most melyikre írtad, hogy igen ? Feltöltöttem mind a 4 múlt évi érettségi eredményeim, nekem engedte.
2021. jan. 21. 12:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja jó oké, értelmeztem af elvit is, szóval TANÚSITVÁNYKÉNT csak majd az újat kell feltöltenem
2021. jan. 21. 12:55
 9/12 A kérdező kommentje:
szóval akkor semmit nem kell feltöltenem a régi bizonyítványból ?
2021. jan. 21. 12:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Abból nem, csak is a gimi 11-12. osztályát kell.
2021. jan. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!