Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek válogatott...

Hogyan lehetek válogatott sportolók keretorvosa?

Figyelt kérdés
Sportoló voltam, így mindenképp szeretnék orvosként is ezen a területen mozogni, ezért gondoltam a sportorvosra, de nem tudom, hogy mennyire van esély jó helyre kerülni vele, mert az nem vonz, hogy egy kisvárosi rendelőben rutinszűréseket csináljak és dokumentáljak

2021. jan. 20. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
6 év egyetem után szakvizsgázni kell valamely szakágból plusz 2-6 év, majd erre építik rá a sportorvostant 2év alatt.
2021. jan. 20. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Bocsánat rosszul fogalmaztam, akkor pontosítom a kérdésem: Van esély rá, hogy Pl.: egy sportszövetséghez szerződtessenek, és ténylegesen élsportolókkal foglalkozhassak? Vagy sportlaborban állást szerezni, esetleg sportkórházban? Vagy a legtöbb sportorvosnak a fent említett kisiskolások rutinszűrése marad?
2021. jan. 20. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
AZT senki sem tudja megmondani, hogy mi lesz 10 év múlva, még az érdeklődésed is változhat még az egyetemi évek alatt is.
2021. jan. 20. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem ha végigcsinálod az egyetemet, aztán a szakosodást utána rajtad áll hogy hogyan helyezkedsz el. Eleinte benne van a pakliban hogy kisiskolásokat fogsz szűrni, de türelem és kemény munka meghozza az eredményét! Én is orvos akarok lenni. :)
2021. jan. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!