Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valamivel kevesebb mint 3...

Valamivel kevesebb mint 3 hónap alatt összehozni egy szakdolgozatot olyan témából amiben teljesen inkompetens vagyok? Lehetséges vagy keresztet vethetek a dologra?

Figyelt kérdés
Elég rosszul választottam témát, úgy voltam vele, hogy úgyis összehozom, ha nem is jelesre de akkor is. Megjegyzem, hogy sok választási lehetőségem amúgy sem volt igazából, nagyon nehéz témát és tanárt találni. Viszont az idő telik én meg nem haladok, akárhányszor elkezdem végül mindig abbahagyom, mert egyszerűen nem értem amiket olvasok. Szerintetek van még remény, hogy 3 hónap alatt összehozzak egy elfogadhatót?
2021. jan. 19. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Simán! Én 7 nap alatt összehoztam 10 oldalt egy felvételi vizsgához. Azt is ugyanúgy kellett csinálnom mint a szakdogát, megadott szempontok alapján, kikötésekkel.

Szerintem van időd bőven.

Először azt gondold át hogyan építed fel, mi lesz a tartalma. Aztán már menni fog. Egyébként nekem az első oldal volt a legnehezebb (van már 1 diplomám, szóval tudom milyen a szakdoga írás) onnan már ment.

Esetleg segíthet ha neten megnézed mit írnak a témáról, úgy hátha könnyebb értelmezni.

Drukkolok!

2021. jan. 19. 20:48
 2/2 anonim válasza:

Nekem február 26 a beadási határidő, hát elég szarul állok.

Kutatásos téma, molekuláris biológia, teljesen nulla a tudásom belőle. De felét már sikerült megírnom. Nekiülök és egész nap azt csinálom, akkor a nap végére összejön kb 1 jó oldal.

De copy-pastel könnyebb angol szakirodalomból, azt ki tudná leellenőrizni hogy csak átfordítottad?

2021. jan. 29. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!