Valamivel kevesebb mint 3 hónap alatt összehozni egy szakdolgozatot olyan témából amiben teljesen inkompetens vagyok? Lehetséges vagy keresztet vethetek a dologra?
Simán! Én 7 nap alatt összehoztam 10 oldalt egy felvételi vizsgához. Azt is ugyanúgy kellett csinálnom mint a szakdogát, megadott szempontok alapján, kikötésekkel.
Szerintem van időd bőven.
Először azt gondold át hogyan építed fel, mi lesz a tartalma. Aztán már menni fog. Egyébként nekem az első oldal volt a legnehezebb (van már 1 diplomám, szóval tudom milyen a szakdoga írás) onnan már ment.
Esetleg segíthet ha neten megnézed mit írnak a témáról, úgy hátha könnyebb értelmezni.
Drukkolok!
Nekem február 26 a beadási határidő, hát elég szarul állok.
Kutatásos téma, molekuláris biológia, teljesen nulla a tudásom belőle. De felét már sikerült megírnom. Nekiülök és egész nap azt csinálom, akkor a nap végére összejön kb 1 jó oldal.
De copy-pastel könnyebb angol szakirodalomból, azt ki tudná leellenőrizni hogy csak átfordítottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!