Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 10.-es vagyok, félévkor...

PRINCE Gabor kérdése:

10.-es vagyok, félévkor megbuktam 2 tárgyból, viszont félévkor átmegyek esti iskolába. Így is átvesznek, vagy így nem?

Figyelt kérdés
Mellőzzétek azt, hogy tanulni kellett volna, mert ezt én is tudom, de ezen màr nem tudok változtatni. Csak a kérdésemre vagyok kíváncsi, köszönöm!

2021. jan. 18. 17:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a tanáraim mondták: a félévi jegy csak egy "figyelmeztetés"/"előrejelzés".

Nem hiszem, hogy gondot fog okozni, ha átmész esti iskolába, de kérdezz rá a biztonság kedvéért.

2021. jan. 18. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
Miért mennél át esti suliba ne menj át
2021. jan. 19. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Az már el van döntve, hogy átmegyek, már nem gondolom meg magam.
2021. jan. 19. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
De mi az oka? Nem bírod? Nem tetszik?
2021. jan. 19. 23:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából, ez a harmadik iskolám, sosem voltam egy társaság kedvelő ember, viszont ha jó a társaság és kedvesek akkor nincs különösebb bajom. Az első gimnáziumomban mindenki füvezett és hülye fiatalokként viselkedtek (azok vagyunk) de én jobban szeretek értelmes emberkènt viselkedni. Eljöttem onnan egy fizetős gimnáziumban. Na ezt végképp nem kellett volna. Ugyanez a helyzet, csak 4-szer olyan durva, a tanàrok sem tanítanak itt màr. Ezért szeretnék esti iskolàba menni.
2021. jan. 20. 01:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Szüleid mit szólnak?
2021. jan. 20. 21:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Támogatnak mindenben, mindig
2021. jan. 21. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ez rendben van de ha tovább szeretnél tanulni egyszer nem biztos hogy megfelelő alapokal fogsz rendelkezni
2021. jan. 21. 14:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék továbbtanulni, èrettségit szeretnék, utána apukám autókereskedésében fogok dolgozni autókereskedő leszek. Viszont nem ezt szerettem volna, hanem csak a kérdésemre választ, köszönöm!
2021. jan. 21. 18:38
 10/11 anonim válasza:
100%
Szerintem menj át nekem életem legjobb döntése volt
2021. febr. 5. 03:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!