Hogyan tudnék felmentést szerezni tesiből?
Én is most leszek 11-es.
Gyere át a sulimba,itt nincs tesi óra. :D
Köszi a gyors választ.
Az hogy lehet hogy nincs.
Am melyik városban élsz?
21:57 melyik suliba jársz? oda énis mennék :P
Ja és énis utálom a tesit, bár nekem még csak túlsúlyom sincs szimplán béna vagyok :SxD én az orvossal és anyával irattam egy csomó felmentést, de persze ez hosszú távon nem megoldás.
Ilyenkor gondolj a néhány éve még kötelező sorkatonai szolgálatra... Na az a durva, ehhez képest a heti pár tesiórát még ki lehet bírni. Oké, hogy rossz, meg szenvedés, de ezektől fejlődik az ember, ezek erősítik a jellemet is. Amúgy nem úgy van, hogy készségtárgyakból nem lehet buktatni? Vagy csak én nem vagyok már képben? :D
Azt írtad még, hogy a tanárral nincs problémád; ebből gondolom, hogy neki sincs veled. Így nem hiszem, hogy lenne olyan szemét, hogy megbuktat, ha látja, hogy dolgozol, minimum egy kegyelemkettessel így is, úgy is átenged; biztos csak motiválni akar ezekkel...
Felmentést szerezni, ha nincs semmi bajod, legálisan szerintem lehetetlen. Szóval én azt mondom, hogy szorítsd össze a fogad, és bírd ki még ezt a két évet. Ha fogyni szeretnél, akkor pedig válassz egy neked szimpatikus sportot vagy mozgásformát: sok túra, úszás, labdajátékok, satöbbi, satöbbi... Fő a rendszeresség, meg persze az étrendre is oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!