Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudnék szerezni holnapr...

Honnan tudnék szerezni holnapra tesiről orvosi felmentést?

Figyelt kérdés
Ma egész nap hánytam szó szerint... Tehát időm se volt elmenni orvoshoz, anya aztmondta h holnap már menjek suliba, de lesz tesink, amin ugye szaladozni kell felkavaródik a gyomrom meg ilyenek, és nem fogad el a tanár csak orvosi felmentést... valami ötlet? Eddig egyszerse voltam fölmentve tesi alól, mert imádok mozogni, de úgy érzem h holnap nem fog menni:(
2009. nov. 26. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1 napon már nem múlik, akkor nem menj be. De nem lehet beszélni a tanároddal? Ha bír téged, meg amúgy is sportolsz, akkor mond meg neki, h hánytál MÉG REGGEL is, legyen jófej, hadd ne tesizz, anyud is írja be az ellenőrződbe, hogy legyenszíves mentsen fel az óra alól. Vagy az óra előtt menj oda hozzá, h 'megjött' és görcsölsz, ha pasi a tanárod, ezzel ki is ütötted:P
2009. nov. 26. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nő, éshát végülis jóba vagyok vele, de majd akk megkérem anyát h írjon felmentést!
2009. nov. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!