Az állatorvosi egyetemhez szükséges orvosi alkalmassági vizsgálat mennyire komoly?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 08:29
1/5 anonim válasza:
Kikérdezik a kórtörténeted. Amennyire tudom, nincs kifejezetten "bukó" betegség, de ha van valami problémád, akkor általában a szakorvosodtól kell vinni támogató szakorvosi állásfoglalást. Legalábbis nekem ezt mondták (de nekem nem kellett, csak kikérdeztek, és aláíratták, hogy nem hallgattam el semmit).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. jan. 10. 09:24
3/5 anonim válasza:
Kb. semennyire :D legalábbis, ha az humán orvosisból indulok ki. Vérnyomás, vérkép, mellkas röntgen, meg megnézik a kezed, h nincs e valami brutál bőrkiütésed. Ha a laborban találnak valami olyan eltérést, ami érdekli őket, akk max megkérnek, h majd hozz egy másikat is pár hónap múlva, amit meg úgysem viszel be :D kb. akkor lenne problémád, ha vak, vagy siket vagy... ;) don't worry
4/5 anonim válasza:
Uh, és mi van ha rohadt szar a szemem? :D Elég erős szemüvegem van sajnos. Ez jelenthet a jövőben gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!