Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik felnőttként kezdtek el...

Akik felnőttként kezdtek el tanulni szakmát, a gyakorlatot, hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Az én választott szakmámhoz 380 óra kórházi gyakorlat szükséges. Gyed mellett kezdtem el a szakmát, van segítségem, de mindennap nem tudom "lepasszolni" a kislányom. Még nem kerestem gyakorlati helyet, nem tudom, hogy egyaltalán az lehetséges-e, hogy megbeszélem a kórházzal, hogy mely napokon, meddig tudnék maradni. Aki volt hasonló helyzetben, ti, hogy oldottátok meg?

2021. jan. 8. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, hogy milyen szak, de általában 12 órás műszakok vannak, de meg szoktád adni, hogy hány napot kell ledolgozni, meg kérdés az is, hogy mennyi időd van rá.

Amúgy azt sok helyen meg lehet beszélni, hogy melyik napokon mész, azt is esetleg, hogy egy órával hamarabb jössz/mész, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy azt mondod, hogy ma 4 órát jövök délután, holnap 4 órát délelőtt.

2021. jan. 8. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
10 hónapom van rá.
2021. jan. 8. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én munka mellett tanulok. Jelenleg csak pár órás gyakorlatok vannak, amit szabadsággal oldok meg. Amikor nekem is jön majd a hosszabb gyakorlat, kénytelen leszek felmondani
2021. febr. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!