Így hogy online oktatás van és gyakorlatilag 50-szer egyszerűbb diplomát szerezni a csalás miatt egyetemi vizsgákon, nem lenne célszerű mégkevésbé diplomához kötni az állásokat?
"nem lenne célszerű mégkevésbé diplomához kötni az állásokat?"
Nem, mégis miért lenne az?
Végülis, tök jó lenne, ha olyan tervezné a házakat, aki sosem tanult statikát... 🤔
De áruld már el, mitől lett könnyebb a diplomaszerzés?
Nálunk van, ahol írásbeli bekapcsolt kamerával, olyan kérdésekkel, hogy aki nem tudja, hiába puskázik...
Egy másik tanárnál pont a héten 23 emberből 4-nek sikerült az írásbelije, és mehettek szóbeire.
Nekem szombaton lesz szóbelin, kötelező a kamera.
A záróvizsga meg jelenléti lesz.
Könnyű: 🤔🤔🙃
Szóbeli vizsgákon technikai feltételeket teremtsd meg (megfelelő internetkapcsolat+megfelelő felbontásu webkamera). Vizsgákon kamera körbefordít + csalás kizárása végett csukott szemmel vizsgázni 20 db 2-5 oldalas (agyontömörített) szóbeli tételsorból, ami persze A-B tételsort tartalmaz.
Többször meghúznak, sírhatsz. Ha hallják/látják hogy izgulsz, még jobban alád vágnak.
Oh, sokkal könnyebb.
Nálunk minden vizsgán és zh-n bekapcsolt kamera, mikrofon, és körbe kell mutogatni a környezetedet. Ja, és a kamerát úgy kell állítani, hogy látszódjon a kezed és az arcod is. Nem hiszem, hogy olyan könnyű lenne csalni.
Az is igaz, hogy pl van ismerősöm a Corvinusról, náluk két vizsga van, azok is csak ilyen beküldősek, szóval ott tényleg könnyű a helyzet. De ahogy írták is előttem, annyit is ér az a szak.
Meg a nagy szart.
Nalam a targyak egyik fele beadandossa valt, mindegyik 10-20 oldal kozott - hidd el, nem olyan fasza kb 2 honap alatt 4 targybol megirni. Egyiket el se fogadtak, alairas megtagadvat kaptam.
Masik resze vizsgas maradt, irasbeli. Kamerat nem kellett kapcsolni, de idokorlat volt, volt olyan targy, ahol 60 kerdes, 20perc. Probalj puskazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!