Honnan szerezhető be ez a tankönyv vagy milyet ajánlanátok helyette? (történelem)
Figyelt kérdés
Jövőre érettségiznék emelt szinten és ahhoz kellene ez a könyvsorozat. Mindenhol csak előjegyezni lehet.
Esetleg másik sorozatot is ajánlhattok, ami elérhető.
2021. jan. 5. 21:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld megkeresni a tk frissebb változatát. Illetve, van egy tankönyvbolt itt a Kossuth Lajos tér környékén, az Aldival szemben (ha jól tudom, még üzemel), azt érdemes megnézni.
De esetleg iskolakönyvtárból kikölcsönözni. Vagy már nem tanulsz közoktatásban?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, már 4 éve lassan, hogy nem, emiatt mindenképp az kellene, ami jelenleg aktuális és elfogadott a követelményben.
Megnézem azt a könyvesboltot akkor, köszönöm :)
2021. jan. 6. 11:57
3/3 anonim válasza:
Megvan már? Nekem asszem megvan a tárolóba, szóval szólj ha kéne, ha messze laksz és postázni kéne, max. a posta árát kéne fizetned, a könyv ingyen lenne. (pesti vagyok, ha te is max. személyesen odaadom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!