Nem tudom eldönteni, h reálos vagy humán beállítottságú vagyok. Fele-fele. Ez meg hogy van?
Szerintem reálos helyre menj. Azzal fogsz is tudni kezdeni valamit. Mellette tudsz olvasni...
Ha meg lesz időd, lehetőséged, pénzed, max. másoddiplomaként csinálsz vmi bölcsészt.
Én is hasonló cipőben jártam, és elég kalandos volt a továbbtanulásom. :)
Üdv:
egy bölcsészből lett műegyetemista
Igen, ez tényleg hülye kategorizálás. Nem kell beskatulyáznod magad. Az nagyon káros, saját bőrömön tapasztaltam.
Ha van kedved, írj arról, mi érdekel, milyen szakokon gondolkodtál.
Üdv:
az exbölcséz (aki előbb írt)
A tesztek szerint: közgazdaság, jog, művészet
Igazából tényleg mindegyik érdekelne is. Pillanatnyilag a pénzügy és számvitel van terítéken nálam, de nem akarok nagyon pofára esni. Igaz, ezt nem fogom előre tudni, de akkor is hülye érzés h nem ismerem magam eléggé ilyen téren. Azt tudom: nem szeretek csapatban dolgozni és ha piszkálnak munka közben, de precíz vagyok és alapos. Szeretnék olyan munkát, ami majd a szenvedélyem lesz és úgy kelek fel reggelente (leftöbbször) h nem akarok öngyilkos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!