Onlinesegitseg.hu tapasztalatok?
Gondolkozom rajta, hogy velük írassam meg az egyik vizsgámat, valakinek van valamilyen tapasztalata árral, korrektséggel, eredményekkel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm :)
Ha tényleg ez történt...
Nézd meg az oldalukon az adatvédelmi szabályzatot. Ott van a szövegben elrejtve a tulaj neve.
Már megnéztem, megtalálod a facebookon.
Neki írj. Ha nem sikerül az S.Oszkar csoportba a hírdetések alá kommenteld a történeted többször.
Szerintem csak azért helyre hozzák a hibájukat, hogy csenbe maradj, mert egy ilyen történet potenciálisan megfelezheti a forgalmukat.
Sziasztok!
Nekem matekból kéne majd segítség és őket szeretném megkérni,hogy megírják. Nekem esélytelen sajna,mert van ezen kívül vagy 6 zh,erre nem jutott időm már. (Na meg ez a legnehezebb is).
Milyen az a képernyőmegosztásos módszer amivel dolgoznak?
Hogyhogy élőben képernyőmegosztással látod? Valami program?
Illetve nem lehet lebukni szerintetek? Kell majd kamera.
Már régebben láttam a kérdést, de mindenképpen megakartam várni míg segítenek hogy normális választ tudjak adni.
Tegnap csináltak nekem egy matek vizsgát.
Kommunikációban, lebonyolításban nagyon jók voltak, egyedüli "negatívom" ha lehet így nevezni, hogy ténylegesen csak a minimumot teljesítik.
Azért nem feltétlenűl negatívum, mert ők ezt vállalták, csak nekem előtte volt egy elképzelésem, hogy vér profi tanárok csinálják ezeket, akik lazán kiráznak vizsgákat és szigorlatokat az ujjukból tanulás nélkül.
Hát a valóság nem ez, amikor írták láttam a küszködést és hogy néhol tippeltek. (távolieléréssel a gépemen csinálták) Mentségükre szoljon, hogy nehéz volt a vizsga.
50%-ot garantáltak és a végeredmény pont 50% lett.
Tehát ne legyen nagy az elvárásotok, de amit megigérnek azt megcsinálják.
Összessgégében egy pozitív élmény volt, szóval csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!