Onlinesegitseg.hu tapasztalatok?
Gondolkozom rajta, hogy velük írassam meg az egyik vizsgámat, valakinek van valamilyen tapasztalata árral, korrektséggel, eredményekkel kapcsolatosan?
Előre is köszönöm :)
Csak hogy végre valaki adjon egy konkrét választ erre (amit már 30x megkérdeztek az oldalon).
A zhhelp is meg az onlinesegitseg is legit cég és nem átbaszás. Ha fizetsz, fogsz segítséget kapni.
VISZONT, nem fognak tryhardolni, nem nagyon készülnek rá a dolgozatra, hiába küldesz nekik anyagot.
Ők a kettes szintet garantálják és általában ez is az a szint amit elérnek.
Mivel gyakorlatilag számukra nincs kockázata a dolognak csak pár elvesztegetett perc/óra, ebből kifolyólag benne van az is hogy félremegy valami és nem lesz meg a 50%. Nekem meglett úgyhogy nem tudom biztosra mondani hogy ilyenkor visszautalják e tisztességesen az összeget.
2#
Én is gondolkozom rajta, mert már kevés próbálkozási lehetőségem van egy szigolaton viszont félek attól, hogy nem fog sikerülni nekik és akkor 3 helyett csak 2 lesz már (a kirugásig).
5#
Milyen ZH volt? (Tudom, matek de milyen szak)
Hány %-ot értek elvégül?
Meg lett a 2-es? (Nálunk 40%tól van)
Mennyibe került?
Ja bocs, félre olvastam. Azt hittem matekot írtál.
Figyi, ez marketing. Nem egy olyan tantárgy, ami objektív igazságokon alapul mint pl.: matek, fizika.
Bőven elég, hogy nem azt tanulod meg amit pontosan a tanár elvár, ahogy ő akarja és ha marketing expert is vagy elbuksz a vizsgán, úgy hogy látatlanul ülsz be valaki helyett.
Hogy érted, hogy bele sem kezdtek?
Tehát megadtad nekik a bejelentkezési adataidat az egyetemi rendszerbe?
Ilyet nem csinálnak. Képernyő megosztással oldanak meg ilyen dolgokat.
Azt meg élőben látod, hogy mit csinálnak.
Itt valami sántít.
Ha meg valamilyen PDF-et kell neked beadnod azt elküldik és te adod be. Tehát nem lehetséges, hogy nem láttad a dolgozat írásakor, hogy semmi sem történik és csak utólag realizáltad.
Megadtam nekik a bejelentkezési adataimat, beléptek helyettem és megoldották. Múlt héten ezzel nem volt gond, egyből a vége után írták is, hogy nem sikerült a zh de jövőhéten megírják újra. A belépési adatokat tudták, nem változtattam rajta, a pontos időpont is meg volt beszélve. Tudtam, hogy mikor zárul le a teszt, utánna még vártam kb 15 percet, de nem jött tőlük üzenet, ami már gyanús volt.
Majd aztán beléptem a teszt felületre, és láttam hogy a megadott 1 próbálkozási lehetőség nem lett felhasználva, illetve eredmény sem lett megjelenítve( Mivel teszt jellegű, beadás után egyből megjelenik az eredmény) A PDf-eket én küldtem nekik, mint segítséget, hogy tudják miféle feladatok, számolások lesznek. Ők azt mondták már az első zh előtt, hogy ismerik a felületet, ők belépnek és megoldják a tesztet helyettem. Ez szóról szóra így volt megbeszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!