Nagyon örülnék, egy jó ötletnek, sajnos elég gyengén tanítják nálunk a matekot, már előző évben szóltam hogy emeltezni szeretnék azt mondta a tanár elég ha faktra járok, de éreztem hogy nem, ezért külön tanárhoz is jártam?
Az sem segített nagyon, de most jobbat “találtam”. Érzem hogy már második félévben elég eléggé elkéstem de sok hiányossággal szerintetek hogy kéne emeltre tanulni? Nagyon kell mert épitészmérnökire szeretnék menni.
Idén érettségizek.
Egy picit hasonló cipőben járok. Felettem tizedik végén faktot mert nagyon jó tanárunk volt. Szerettem a tantárgyat is. Aztán a tanár a következő évben elment még nyáron... Volt egy másik kb 2 hónapig. Ő még rendesen tartott faktot. Utána meg fekete leves de durván. Mert a következő tanár elmondta az anyagot aztán ha szóltunk, hogy nem értjük még ő sértődött meg és mi voltunk a hibásak. Vele már nem is nagyon próbálkoztam. Aztán a következő tanár tavaly március végén jött. A korona alatt. Ő már nem is tud arról, hogy emeltet terveztem. Én így engedtem el az egyik álmom. Szóval ha valaki olvassa ezt aki tanár vagy tanár akar lenni. Akkor lényszíves tanulj ebből. És tanítsd meg az anyagot ne csak elmond.
Kicsit eltértem a témától. De ha annyira nem fontos a Matek emelt akkor inkább enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!