Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ég a bőr az arcomon, de...

Ég a bőr az arcomon, de sajnos muszáj lógnom az iskolából. 11 év alatt sosem lógtam még, tudnátok mankót nyújtani ezegyszer?

Figyelt kérdés
Múlt héten iszonyúan lebetegedtem, péntekig az ágyból sem tudtam kikelni, így pedig a leckét se tudtam bepótolni. Pénteken segítenem kellett édesapámnak a ház felújításában, nem lehetett halogatni, az időjárás miatt csak jövőre tudtuk volna megoldani legközelebb. Kemény nap volt, félig halottan pedig igazán embert próbáló feladat, másnap délig is aludtam emiatt. Szombaton teljesen "offos" állapotban voltam, az utolsó lett volna, amit a fejembe veszek, hogy leckét pótolok. Vasárnapra már viszonylag jól voltam, így délután neki is álltam gőzerővel tanulni. Igen ám, de kiderült, hogy a héten 3 témazárót is írunk, melyre néhány óra alatt alaposan felkészülni lehetetlen, pedig mindent megpróbáltam, tegnap délután is több órát tanultam. Nagyon nem szeretnék emiatt rossz jegyet kapni, így muszáj lenne valami kifogás a következő 3 napra. Mint említettem, soha nem lógtam még, soha nem blicceltem, mindig tanultam a dolgozatokra, ezután sem tervezek ebből rendszert, szüleim is mélységesen ellene vannak. Kicsit köhögök még, nem teljesen 100%-os jelenleg a közérzetem, de ennyi biztosan nem elég. Ötletek? :(

2020. szept. 22. 02:40
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha tényleg így van, akkor beszélj a szüleiddel. Gondolom ők is tudják, hogy beteg voltál, utána meg házat renováltál, így nem nagyon volt időd/energiád a tanulásra is.

Szülő igazolhat 3 napot.

2020. szept. 22. 05:04
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Amikor belépsz a suliba, köhögsz párat, látványosan kifújod az irodát, majd újabb köhögés. Haza is küldenek 10 napra.
2020. szept. 22. 07:12
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Vagy elhasználod a 3 szülőid

vagy ha tényleg nem nem akarsz "lógni", megírod az első dogát(ha holnap lesz, akkor azért délután lehet rá készülni, mégha csak egy négyes szintre is), aztán a csütörtököt kihagyod, akkor lesz egy napod tanulni a péntekire, ami ha jól beosztod a napod(részletekben tanulsz, nem egyszerre), akkor bőven elég kell hogy legyen.

A csütörtökit meg igazolod szülőivel. (ide elég szüleidnek annyi, hogy "Igazolom - Petike- csütörtöki hiányzását" )

2020. szept. 22. 07:19
 4/10 qkker1 ***** válasza:
11%
Mekkora kamu! Három héttel tanévkezdés után három tárgyból is témazáró?!
2020. szept. 22. 08:26
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

IGen, ha csak 1 vagy 2 Tz-t írsz meg akkor nyugodtabban tudsz készülni, kevesebb szülői igazolásod fogy el.

Ha pedig mersz hazudni, akkor mond azt az orvosodnak, hogy hasmenésed volt, és e miatt kérsz igazolást (ezt nem tudja leellenőrizni, és normális hogy hasmenéssel nem akarsz kimozdulni még az orvosig sem). Ha a szüleid megértőek őket beavathatod, így nem veszne el a szülői igazolás. Ha nem... hát te tudod, hogy a lelkiismereted megengedi-e hogy nekik is kamuzz

2020. szept. 22. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Tudtommal már 7 szülői igazolás van.

Legalábbis nálunk így van.

2020. szept. 22. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

Ha jól vagy, beírják a szülők a Krétaba, hogy nem tudtál készülni a dogakra, adjanak haladékot a tanárok és kész, nem maradsz otthon, nem kell se lógni, se dogát írni.

Ha viszont köhögsz, felhivod a hazidokit, hogy felső légúti tüneteid vannak, mi legyen? Ha azt mondja, maradj otthon, legálisan otthon maradsz, nem logsz. Ha azt mondja, hogy mehetsz suliba, mész a fenti szülői levél kíséretében.

2020. szept. 23. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 4-es, a két felsős gyerekem a héten és jövő héten is több tz-t is ír. Idő által is bevallottan előre tanulunk az online oktatásra.
2020. szept. 23. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
*ofő (idő helyett...)
2020. szept. 23. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen normális egy hónap tanulás után temazaro szinte bármelyik tantárgyból.
2020. szept. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!