Mérnökinformatikus szakra melyik egyetemet válasszam?
Ha van időd nappalin szopni 2x annyit egy papírért, ami ugyanannyit ér, mint a többi és qrvára leszarja mindenki, hogy hol szerezted (kivéve persze azokat, akik szintén ott végeztek, mert azoknak hatalmas az arca), akkor BME. Ha képes vagy belátni, hogy ez egy olyan szakma, ahol a papír amúgy sem volt soha a középpontban (ettől még úgy gondolom, jó ha van egy akármilyen műszaki/informatikai diplomája az embernek, mert előnyt jelent), a tapasztalat viszont annál inkább, ennél fogva pedig egy olyan képzést szeretnél, ami mellett tudsz gyakorolni, önálló projekteket készíteni, dolgozni is anélkül, hogy a kreditjeid rámennének, akkor válassz egy vidéki egyetemet (SZTE, SZIE, PTE, DE) vagy az OE-t, Pázmányt.
Valószínűleg körül fogják szopni itt még párszor a BME-t, én már ezerszer megbántam, hogy ott végeztem 2 év csúszással, miközben másnak ennyi idő alatt egy mesterszakos végzettsége is lett vagy 3 év munkatapasztalattal medior volt már. Vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!