Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom netto 280 e. Ft-ot keresek (3 hónapja kaptam emelést). Megszakadnom se kell a munkában. Viszont nem elég rugalmas, mivel senki nem tud beállni a pozíciómba, így nem tudok szabit sem kivenni amikor szeretnék. A lényeg, hogy váltani szeretnék, most elkezdtem egy épületgépészeti sulit, amihez a suli által biztosított gyakorlat nagyon kevés. A tanár is mondta, hogy jó lenne ha mellette ilyen területen dolgoznánk, hogy legyen rálátásunk. Sajnos meló mellett nem tudok elhelyezkedni még hétvégente sem, mert akkor van sulim, hétköznap meg kb 6ra érek haza. Az otthoni teendőkről nem is beszélve. Sajnos nincs az ismerettségi körömben a szakmában dolgozó ember, így maximum csak úgy mernék felmondani, ha már megvan a munka. Ugye a felmondás után még 30 napot le kéne dolgoznom a szerződés szerint. Így, ha találnék is egy helyet valószínűleg nem várnának velem 30 napot...2020. dec. 30. 08:10
1/2 anonim válasza:
Kezdj el állást keresni. Meg fogják kérdezni, hogy mikor tudsz kezdeni, te meg megmondod, hogy egy hónap múlva és kész. Én is így váltottam anno.
Vagy várd meg, amíg nem lesz ez a covidbaromság, aztán mondj fel. 30 nap alatt csak találsz valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy, azt nem írtam, hogy decemberben lesz az év végi vizsga. És ha váltanék kb. Áprilisig kéne.
2020. dec. 30. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!