Mikor kezdjék el tanulni érettségire? Aki még nem kezdett el mikor fog?
Nekünk magyarból küldtek hiányos tételsort, a többi tantárgyból meg még nem kaptunk semmit.
Angolból emeltezek, infó közép a választott.
Ha januártól kezded, akkor kényelmesen tudsz tanulni, és májusig meg lesz minden. Csinálj meg előző évekből érettségiket.
Én talán, ha márciusban kezdtem el olvasgatni a fontosabb dolgokat, illetve órán folyton gyakoroltunk, szóbelire meg májusban tanultam a tételeket.
Bár törinél ugye kiderültek a kidolgozandó feladatok, de sokan nem hittük el :D
Szerintem a legjobb amit tehetsz.
Töri tételeket májusig bevágod. Azok írásbelin is jól jönnek.
Reál tantárgyakat gyakorolgatod. A matek nem vészes egyáltalán. 4 évig odafigyeltél kicsit akkor 3-ast megkapod, ha jobban akkor 5-ös, de én erre készülnék.
Info. Na itt kell készülni szerintem. A feladatok nem nehezek, csak sok van. Illetve tip, de rakosgasd fel a programokat 3-4x mert infós gépeken új a program és ha ismeretlen helyről kezdesz ott beszívod. (Nálam volt ilyen, persze megoldottam, de stressz helyzetben ez nem az igazi)
Magyart kezd el kidolgozgatni. Arra ez a legtöbb amit tehetsz.
Angolból meg valószínűleg tudod az anyagot, ha emeltezel, de én arra is készülnék.
Ha nem is napi 5 tételt, de napi 1-et én a helyedben kidolgoznék.
Ez nem sok, de nem is terheled le magad vele és 3 hónap alatt kb kész is vagy az egésszel. Tehát érettségi szünetre nem marad semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!