Közeleg az államvizsga. Hogyan tudnék bízni a tanárokban?
Mérnöki alapdiplomáról lenne szó, keserves volt eljutni idáig hogy mehessünk záróvizsgázni, és egyáltalán nincsenek jó megérzéseim, annak ellenére hogy igyekszem tanulni és felkészülni, valamint bukásokról is elvétve hallottunk idáig
Eléggé megviselt ez a bezártság itthon, és sokkal fáradtabb vagyok mint általában szoktam lenni, szedek vitaminokat a háziorvos ajánlásai szerint, de ugyanolyan lehangolt vagyok minden nap.
Teljesen lehetetlennek érzem a helyzetet, és nem segít az se, ahogyan az évek alatt bántak velünk vizsgákon meg számonkéréseken, és így még rosszabb nekimenni ennek, hogy teljességgel elvesztettem a bizalmamat irántuk, és hogy valóban igaz-e hogy a végén már nem tesznek keresztbe senkinek államvizsgán
nem a tanárokban kell bízni, hanem tanulni
elmondod amit tudsz, és ennyi, ha már tudsz beszélni tételről, nem fognak megbuktatni
Igen, csak nálam már olyan kérdések fogalmazódtak meg maguk a tételek tanulása során, hogy nem tudnék úgy beszélni róluk, hogy el tudjam titkolni hogy nem értek bizonyos dolgokat: itt az évek alatt csakis azokra a dolgokra mentek rá amiket nem értünk, és kvázi meghurcoltak értük, utána meg repültek az egyesek
Így szinte tanulni se lehet, hogy folyton azon jár az agyam hogy "atya világ, mit fognak itt is kérdezni?"
Én örülök ha ők ismerik a saját tudományterületeiket, de ez a pad másik oldalán diákként annyira nem élvezetes, főleg egyszerre 20 területből kellene tudnunk mindent: nem a tematika szerint bíráltak el minket, hanem hogy "tudunk-e annyit mint ők" alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!