Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy készüljek záróvizsgára?

Hogy készüljek záróvizsgára?

Figyelt kérdés

Van kb 100 tétel, kidolgozva kb. 400 oldal minimum (és nem olvasmányos hanem mérnöki szöveg), és ki is kéne dolgozni egy jó részét. A nagyobb részére nem is nagyon emlékszem, de most meg szóbeli lesz belőle 2 tételt kell tudni, elv nem szivatnak a tanárok, de van rá 40 nap, aki mérnöki szakon végzett és hasonló vizsgaja volt, ti hogyan tanultatok, korona alatt elszoktam a rendes magolástól meg igazából sose voltam jó benne.

A legviccesebb, hogy ha át is megyek tudom, hogy semmit se fogok használni belőle késöbb és nem is érdekel semennyire se.

2020. dec. 20. 22:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezd el minél előbb. Legyen egy napi limit amit mindenképp kidolgozol, megtanulsz. Minél több érzékszerved mozgosítsd a tanulás alatt. Olvasd hangosan amit leírtál. Mond fel magadnak, vagy másnak. Esteleg vedd fel, és játszd le amikor valmi mást csinálsz.
2020. dec. 21. 05:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a bajom. Bár csak 200 oldal. Inkább az a gond, hogy nem érdekel. Egyik záróvizsga tárgy se olyan amibe dolgozom, tehát nincs szükségem rá. Másrészt, ha lenne akkor utánanézek... hülyeség az egész. Ja és az anyag már régen elavult. :D.
2020. dec. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!