Hogy készüljek záróvizsgára?
Figyelt kérdés
Van kb 100 tétel, kidolgozva kb. 400 oldal minimum (és nem olvasmányos hanem mérnöki szöveg), és ki is kéne dolgozni egy jó részét. A nagyobb részére nem is nagyon emlékszem, de most meg szóbeli lesz belőle 2 tételt kell tudni, elv nem szivatnak a tanárok, de van rá 40 nap, aki mérnöki szakon végzett és hasonló vizsgaja volt, ti hogyan tanultatok, korona alatt elszoktam a rendes magolástól meg igazából sose voltam jó benne.
A legviccesebb, hogy ha át is megyek tudom, hogy semmit se fogok használni belőle késöbb és nem is érdekel semennyire se.
2020. dec. 20. 22:33
1/2 anonim válasza:
Kezd el minél előbb. Legyen egy napi limit amit mindenképp kidolgozol, megtanulsz. Minél több érzékszerved mozgosítsd a tanulás alatt. Olvasd hangosan amit leírtál. Mond fel magadnak, vagy másnak. Esteleg vedd fel, és játszd le amikor valmi mást csinálsz.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom. Bár csak 200 oldal. Inkább az a gond, hogy nem érdekel. Egyik záróvizsga tárgy se olyan amibe dolgozom, tehát nincs szükségem rá. Másrészt, ha lenne akkor utánanézek... hülyeség az egész. Ja és az anyag már régen elavult. :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!