Van egy petíció, ami az interneten kering. Az a lényege, hogy ne kelljen érettségizniük a diákoknak. Ebből lesz valami?
Azt akarják, hogy a 12. második félévi jegyet számítsák be érettségi jegynek, vagy ha ezzel nem elégedett, akkor egy időpontban leérettségizhet, ha már nem lesz erős a járványhelyzet.
Én már régen érettségiztem ez engem nem érint, azért kérdezem, mert érdekel, hogy vajon ebből lesz e valami.
Ennél nagyobb hülyeséget még ember nem mondott... :D
Többet ér egy Lovassy-s, Eötvös-ös hármas bizonyítvány, mint egy színötös noname iskolából.
Most pedig főleg semmi értelme nincs, amikor online kapnak jegyeket.
Csak azt felejtik el az emberek, hogy érettségizni nem kötelező, illetve érettségi bármikor tehető.
Járványhelyzet alatt pedig az üres iskolában bőven megoldható a távolságtartástól kezdve minden.
Már az is hatalmas könnyítés volt a nyári érettségin, hogy nem tartották meg a szóbeliket (legalábbis a legtöbb tantárgyból). Ráadásul nemcsak érettségin nem volt szóbeli, hanem a különböző szakmák vizsgáin sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!