Miért vezették be ismét a mindenre alkalmatlan távoktatást?
Ezen jót nevettem.
Olyan felületeket használunk amik sorra omlanak összefele, nem tudják kiszolgálni az igényeket. Az egyéb technikai problémák meg megint adottak. Volt olyan órám mikor a tanár veszettül magyarázott, mi meg hiába írkáltuk neki, hogy még az előző képet látjuk és nem látjuk amit ő magyaráz.
Volt olyan tanárom is, hogy ha beszélt akkor hang nem volt, ha mutogatott akkor meg kép nem volt.
Az óráim hetven százalékát legszívesebben feliratoztatnám, mert motyog a tanár, rossz a mikrofonja és egy szavát nem lehet érteni.
Persze mikor számonkérésre kerül a sor akkor pedig irreálisak az elvárások.
Működhetne rendesen ez az online oktatás is, de nem ilyen technikai készültséggel, meg nem ilyen hozzáállással.
(Csendben megjegyezném azért, hogy nem középsulis vagyok már)
A távoktatás azért nem szuperál mert 1 évvel ezelőtt a kormány még ördögtől valónak tekintette a home office-t és a digitális eszközök bevonását az oktatásba. Ezen felül nyáron semmilyen előkészület nem történt az esetleges átállásra.
Alapvetően jó koncepció a távoktatás, de nem lehet egyik napról a másikra.
Én meg személy szerint élvezem, pedig 5-ös tanuló vagyok és végzős gimis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!