Melyik lenne a jobb döntés? Szakpárosítást lehet változtatni a képzés során?
Figyelt kérdés
Lesz nyelvvizsgám hamarosan (remélhetőleg),de nem nyelvből van emeltem,hanem más tárgyból,de amit néztem oda nyelvből kéne,nyelvszak.
2 választásra gondoltam: vagy leteszek egy emeltet nyelvből,a nyelvvizsga után ami necces,mert érettségi és nyelvvizsga között van különbség,főleg,ha szóbeli is lesz 2021-ben vagy tanárira jelentkezzek,ahova így elég lenne elvileg a pont is,érettségiznem se kéne +ba,viszont a szakpár az nem megfelelő,vagyis inkább nyelv-nyelv párosítást akarnék.
Emiatt kérdeztem még,hogy lehetne-e azt,hogy felvesznek arra a szakpárra,és az egyik szakot mondjuk 1 év múlva megváltoztatnám (persze úgy,hogy követelményt teljesítve). Az sem lenne jobb,ha csúszás lenne emiatt (nem tudom lenne-e),de a másik szak az megmaradna.
2020. dec. 9. 15:14
1/2 anonim válasza:
Pedig az lenne a legjobb ha csinálnál egy emelt érettségit is. Az emelt kb a középszintű érettségi szintjén van, kicsivel alatta és annyira nem különböznek. Úgyis tanulsz a nyelvvizsgára akkor az hasznos az érettségire is, kitöltesz mellé pár korábbi feladatsort és megvagy a felkészüléssel. Ha nyelvszakra készülsz akkor nem kellene gondot okoznia, sok sikert! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Lehet elgondolkozom rajta,csak a szóbeli ami megrémiszt még nyelvvizsgán is,valamiért bármilyen tárgyból,pedit sokat tudok magyarázni😂
2020. dec. 9. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!