Hol a legjobb és hol a legrosszabb az egyetemi fotográfia képzés? METU, MOME, KE?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 03:56
1/9 anonim válasza:
A momen katasztrofa mar ha sikerul bejutnod.. a metu n nagyon draga.. a kaposvari pedig kaposvaron van.. :(
Egy okj vel tobbet ersz es meg a kedvedet sem veszik el..
2/9 anonim válasza:
1es miért katasztrófa a momén? (csak kiváncsi vagyok + semmi közöm a momehoz)
3/9 anonim válasza:
A tanarok bunkok es lehuznak (es mowt nem az epito kritakakrol van szo mert megindokolni a velemenyuket nem tudjak..), tanitani nem fognak azt neked kell megoldanod magadnak, de meg a felszerelesek is csekely mennyisegben vannak. Az ugyintezesrol meg ne is beszeljunk. De mivel nem nagyon van muveszeti kepzes magyarorszagon az embereknek csak ez maradt ha egyetemre szeretnenek menni.
4/9 anonim válasza:
Na jó de hogy jön ide az OKJ? Az egy szakmunkásképző.
5/9 anonim válasza:
Az okj vel hasonlo tudashoz jutsz belehet kerulni, ingyenes es 2 ev alatt meg vagy vele es dolgozhatsz.
6/9 anonim válasza:
Már hogy lenne hasonló tudás. :D Az egyetems művelt embereket képez, az OKJ meg a hentes, kőműves vagy esztergályos tudásának a szintje.
7/9 anonim válasza:
Itt egy igen okos fazon jó véleménye az egyetemekről:
8/9 anonim válasza:
En tapasztalatbol beszelek. Elvegeztem a mome n az alapkepzest es okj n is tanultam. Nem legbol kapva beszelek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!