Átlagosan mennyi beadandót kaptok egy félévben?
Egyetemre gondolok, a szakot is írjátok le!
50 oldalnyi beadandó az átlagos? Ez az első félévem, munka mellett csinálom, pedagógia kar. Ha továbbra is egy szakdolgozatnyi beadandót kapunk minden félévben, nem tudom, meddig fogom bírni. :/
Én gazdaság és menedzsment szakon vagyok most másodéves, eddig 2 nagyobb beadandóm volt az egyik egy 20.000 karakteres, a másik meg egy 16 oldalas azon felül meg csak ilyen 5 oldalas voltak az általánosak.
Amúgy a kollégiumi szobatársam biológia-történelem tanár szakos és nagyon sok beadandója volt első évben is (talán nem is láttam olyant amikor nem egy beadandót írt volna órákra), szerintem a tanárin ez a jellemző mivel úgy is oktatónak tanulsz ezért íratnak veled ennyit hogy jobban rögzüljön, hogy majd sokat kell írnod mindig.
Köszönöm a válaszokat!
Valóban logikus, hogy pedagógia szakon több beadandó van. Igazából nem is tudom, hogy mire számítottam. Jelenleg nem vagyok biztos benne, hogy levelezőn, munka mellett menni fog. Lehet, hogy megpróbálom átkérni magam 8-ból 6 órába, bár egyáltalán nem biztos, hogy erre vevő a cég. :/
6-os vagyok
Bocs, azt elírtam :D 1000-3000 szavas elemzést kell írni, nem oldalasat. Még jó :D Amúgy olvasni elég sokat kell, egy irodalmas tárgyból szokott lenni egy félévben 13-45 olvasmány (de ebben van vers és novella is, nem csak regény).
Köszönöm a válaszokat!
Portfóliót nekünk is kell írni, kettőt, egyenként 20 oldal a lényegi részük (címlap, bibliográfia, ábrák nélkül). Mindenféle feladat volt benne: interjú feldolgozása, filmelemzés, reflexió, szakirodalom feldolgozása, bemutatása. Volt, hogy csak szakirodalmat kellett gyűjteni egy témához, hogy azt is gyakoroljuk. A végén meg össze kellett foglalni, hogy mit tanultunk. Ehhez jöttek még a kisebb beadandók. Most még többet kaptunk, mert pár tárgyból ez lesz vizsga helyett.
Már nagyon várom a februárt, az a munkahelyemen is egy laza időszak szokott lenni. Hirtelen nem fogok tudni mit kezdeni a rengeteg szabadidőmmel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!