Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átlagosan mennyi beadandót...

Átlagosan mennyi beadandót kaptok egy félévben?

Figyelt kérdés

Egyetemre gondolok, a szakot is írjátok le!

50 oldalnyi beadandó az átlagos? Ez az első félévem, munka mellett csinálom, pedagógia kar. Ha továbbra is egy szakdolgozatnyi beadandót kapunk minden félévben, nem tudom, meddig fogom bírni. :/

2020. dec. 9. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos ilyen. Hiába verik sokan a mellüket, hogy munka mellett nappalin tanulnak, a gyakorlatban még levelezőn se mindig lehet megoldani, hogy a munkában se romoljon a teljesítményed, és a suliban is mindig mindent időre leadj.
2020. dec. 10. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Ennyit tanulni egy tanárnak, de minek??? Legutóbb egy verselemzést kértem egy régi tanáromtól, erre odabszott egy linket a versről, amiben valaki más elemezte az adott verset.

Igazán érdemes volt neki beülni oda az egyetemre

2020. dec. 16. 12:57
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 Kérlek fejtsd ki bővebben, hogy mire gondolsz.

Gondolom a jelenlegi helyzetben nem te vagy az egyetlen, aki az említett tanár segítségét kérte. Minden kérés teljesítése idő, nem tud mindent ő megcsinálni. Szerintem teljesen rendben van, hogy más elemzését küldte el neked, amennyiben az megfelelő minőségű. Nem várható el tőle, hogy a szabadidejében is ezzel foglalkozzon.

2020. dec. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!